top of page

Nové webové stránky!

Teda, řeknu Vám, už mě ty neustále kompromisy, chybějící funkce a nemožnost si pořádně nastavit design na tumblru pěkně štvalo. Ale zvládl svou úlohu za ty roky na výbornou. Teď už jen jako přestupní stanice. Je čas se posunout dál a konečně se prezentovat něčím lepším. Vítejte na mých zbrusu nových webových stránek.

Říká se tomu tak ještě?


K čemu budou sloužit? Hlavně by se mělo jednat o místo, kde bude vše důležité pohromadě. Hledáte něco o mě? Nebo Vás zajímá na čem hraju? Plány, seznamy her, informace kolem streamů, chatové příkazy. Co se teď kolem mě děje. A nebo taky škatulka věnovaná mému psaní. Krom herních dojmů bych si čas od času ráda vycucala z prstu i nějaký ten článek. Nebo návod jak zprovoznit stream, na co si dát pozor a s čím počítat. Napadají mě i výběru her / seriálů / filmů, které mě za nějaké období nadchly a můžu je jedině doporučit. A jelikož jsem grafik amatér, tak by bylo fajn v budoucnu zamakat i na pomyslném portfóliu.


S aktuálním vzhledem stránek jsem nad míru spokojená. Ale znáte mě. Jsem nerozhodná ženská, co se nespokojí jen tak s něčím. Spouštím je v momentě, kdy už mám základ hotový dle představ a kupu zveřejněných dojmů ze hraní. Uznávám, že zveřejňovat je postupně by bylo asi lepší řešení, ale chtěla jsem je nějak oddělit od těch budoucích. Vše pochází z databáze her, kde jsem se je po dobu několika let (a s mnoha-měsíčními přestávkami) učila psát. Ani zdaleka nejsem žádný profík, ani nejsem přesvědčená, že by to bylo kdo-ví-jaké čtivo. To vůbec ne. Nemám dostatečnou slovní zásobu a netroufla bych si to nazvat recenzemi.

...Stále nechápu, jak se někdo může naučit psát recenze. To mi nejde do hlavy! Třeba někdy...?

Každopádně se jedná o něco, co se nestydím zveřejnit. A kdyby Vás jen jeden takový článek měl přivést ke hře, kterou byste jinak obešli obloukem, účel byl splněn. I když zrovna Vás může většinou zaujmout přímo na streamu.


Doporučuju stránky pečlivě projít a prostudovat. Pokud Vám něco nepoběží podle představ nebo zahlédnete nějaký ten přešlap, překlep či chybu. Budu ráda za upozornění. Snad nám to tu bude sloužit dobře 8)


Pro doplnění - web jsem tvořila pomocí velmi přehlédných nástrojů na https://www.wix.com a doménu zaregistrovala a pořídila na https://www.onebit.cz/cz/ dle doporučení drahého kolegy Hellhouse. Děkuju!

99 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page